Logowanie - Rejestracja
Przechowalnia: 0 produktów Twój koszyk: 0 produktów do kasy
Jesteś tutaj:

Almo Nature HFC Made in Italy Natural puszka 95g

Almo Nature HFC Made in Italy Natural puszka 95g
Producent: Almo Nature
Wariant produktu:
Ilość Nazwa Cena
bresaola Kod produktu: 5480
Wysyłka w ciągu 24 h
Dostępny na stanie: 27 szt.
6.82
grillowany kurczak Kod produktu: 5481
Wysyłka w 2-5 dni
6.82
szynka i bresaola Kod produktu: 5482
Wysyłka w 2-5 dni
6.28
szynka i ser Kod produktu: 5483
Wysyłka w ciągu 24 h
Dostępny na stanie: 20 szt.
6.28
tuńczyk żółtopłetwy Kod produktu: 5370
Wysyłka w 2-5 dni
6.82
InPost Paczkomaty 24/7: 15.99 zł
Kurier GLS: 20 zł
ORLEN Paczka: 13 zł
Odbiór osobisty Herbsta 1: 0 zł
Zapytaj o produkt

Składniki 100% HFC:

  • mięso i ryby użyte jako składniki w karmie dla psów i kotów pierwotnie nadają się do spożycia przez ludzi.

Karma mono-białkowa:

  • jedno źródło białka zwierzęcego, mięsa lub ryb. Receptury idealne dla zwierząt z alergiami lub nietolerancjami pokarmowymi.

Bezglutenowa:

  • Receptury karm nie zawierają glutenu

Najwyższa jakość białka:

  • mięso o wysokiej jakości oraz niskotemperaturowa obróbka termiczna dają gwarancję najwyższej wartości odżywczej białka oraz jego wysokiej przyswajalności.

bresaola

Składniki:
bresaola 55%, ryż 1%

Analiza składu:
białko surowe 15%, włókno surowe 1,2%, zawartość tłuszczu 1,5%, popiół surowy1%, wilgotność 81%.

grillowany kurczak

Składniki:
grillowany kurczak 55%, ryż 1%

Analiza składu:
białko surowe 10%, włókno surowe 1,2%, zawartość tłuszczu 1%, popiół surowy 1%, wilgotność 84%.

szynka i bresaola

Składniki:
szynka 50%. bresaola 5%, ryż 1%

Analiza składu:
białko surowe 10%, włókno surowe 1,2%, zawartość tłuszczu 1,2%, popiół surowy 1%, wilgotność 84%.

szynka i ser

Składniki:
szynka 51%, ser (Parmigiano Reggiano) 4%, ryż 1%

Analiza składu:
białko surowe 10,5%, włókno surowe 1,2%, zawartość tłuszczu 2,2%, popiół surowy 1%, wilgotność 84%.

tuńczyk żółtopłetwy

Składniki
Tuńczyk żółtopłetwy 55%, bulion rybny 42%, ryż.

Analiza składu:
białko surowe 15,8%, włókno surowe 0,5%, zawartość tłuszczu 0,2%, popiół surowy 1,3%, wilgotność 83,6%.