Logowanie - Rejestracja
Przechowalnia: 0 produktów Twój koszyk: 0 produktów do kasy

Lata Kita przysmaki wołowe z siemieniem lnianym

Lata Kita przysmaki wołowe z siemieniem lnianym
Wariant produktu:
Ilość Nazwa Cena
80gKod produktu: 2995
Wysyłka w 2-5 dni
18.54
Kurier GLS: 14 zł
Kurier InPost: 13 zł
InPost Paczkomaty 24/7: 12 zł
ORLEN Paczka: 9 zł
Pocztex Kurier 48: 12 zł
Poczta Polska - Odbiór w punkcie: 9.5 zł
Odbiór osobisty - ul. Graniczna 4 lok. 4, Warszawa: 0 zł
Zapytaj o produkt

Przysmaki dla Psów naturalnie i ręcznie wytwarzane ze starannie wyselekcjonowanych i wartościowych produktów. Przysmaki z suszonego mięsą wołowego wraz z siemienim lnianym nie tylko smakują, ale też odżywiają! Zawarte w nich siemię lniane:

  • wspomaga pracę układu pokarmowego
  • poprawia pracę układu sercowo-naczyniowego
  • zapewnia lśniącą sierść

Skład*:
Siemię Lniane + powyżej 80% MIĘSA wołowego

SIEMIĘ LNIANE – usprawnia proces trawienia. Łagodzi podrażnienia przewodu pokarmowego poprzez działanie osłaniające ściany żołądka. Ponadto chroni żołądek podczas kuracji antybiotykowej. Zapobiega zaparciom, ale też działa pomocniczo przy biegunkach. Obniża poziom złego cholesterolu. Zawiera witaminę E, która jako przeciwutleniacz wymiata wolne rodniki – ma działanie przeciwnowotworowe. Jest źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, zwłaszcza tych z grupy omega 3, które wspomagając procesy metaboliczne organizmu wzmagają spalanie tkanki tłuszczowej.

Przysmaki dla Psów naturalnie i ręcznie wytwarzane ze starannie wyselekcjonowanych i wartościowych produktów. Przysmaki z suszonego mięsą wołowego wraz z siemienim lnianym nie tylko smakują, ale też odżywiają! Zawarte w nich siemię lniane:

  • wspomaga pracę układu pokarmowego
  • poprawia pracę układu sercowo-naczyniowego
  • zapewnia lśniącą sierść

Skład*: Siemię Lniane + powyżej 80% MIĘSA wołowego

SIEMIĘ LNIANE – usprawnia proces trawienia. Łagodzi podrażnienia przewodu pokarmowego poprzez działanie osłaniające ściany żołądka. Ponadto chroni żołądek podczas kuracji antybiotykowej. Zapobiega zaparciom, ale też działa pomocniczo przy biegunkach. Obniża poziom złego cholesterolu. Zawiera witaminę E, która jako przeciwutleniacz wymiata wolne rodniki – ma działanie przeciwnowotworowe. Jest źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, zwłaszcza tych z grupy omega 3, które wspomagając procesy metaboliczne organizmu wzmagają spalanie tkanki tłuszczowej.

MIĘSO WOŁOWE – W diecie psów mięso odgrywa podstawową rolę, dlatego i nasze przekąski mają go najwięcej w składzie. W trosce o nasze psy, mięso im serwowane powinno być pełnowartościowe. Wśród najbardziej polecanych jest wołowina. Dlaczego? Zawiera wiele składników mineralnych – fosfor, żelazo, cynk i selen. Mięso wołowe jest także źródłem witaminy B12, (która nie występuje w roślinach) oraz witamin z grupy B: B2, B3, B5 i B6. Białko zawarte w wołowinie jest białkiem pełnowartościowym. Zawiera wszystkie aminokwasy, których organizm nie wytwarza samodzielnie. Kolagen występujący w białku jest niezbędny do utrzymania odpowiedniego funkcjonowania stawów oraz wpływa na kondycję skóry sierści i pazurów. Tłuszcz jest źródłem energii, ale także rozpuszczane są w nim niektóre witaminy. Dostarcza niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych.

– W diecie psów mięso odgrywa podstawową rolę, dlatego i nasze przekąski mają go najwięcej w składzie. W trosce o nasze psy, mięso im serwowane powinno być pełnowartościowe. Wśród najbardziej polecanych jest wołowina. Dlaczego? Zawiera wiele składników mineralnych – fosfor, żelazo, cynk i selen. Mięso wołowe jest także źródłem witaminy B12, (która nie występuje w roślinach) oraz witamin z grupy B: B2, B3, B5 i B6. Białko zawarte w wołowinie jest białkiem pełnowartościowym. Zawiera wszystkie aminokwasy, których organizm nie wytwarza samodzielnie. Kolagen występujący w białku jest niezbędny do utrzymania odpowiedniego funkcjonowania stawów oraz wpływa na kondycję skóry sierści i pazurów. Tłuszcz jest źródłem energii, ale także rozpuszczane są w nim niektóre witaminy. Dostarcza niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych.