Gryzaki w postaci całych kawałków suszonego dorsza .
Technologia produkcji sztokfiszy polega na usunięciu głowy, rozcięciu wzdłuż i wypatroszeniu ryb, a następnie długim suszeniu ich na wolnym powietrzu w niskiej temperaturze. Tak przetworzona ryba traci około 80% swojej masy, a gotowa po ususzeniu zawiera prawie 80% białka.
To gryzaki w 100% naturalne, bogate w witaminy, minerały oraz kwasy Omega-3.
Gryzaki zapewniają przyjemność z długiego żucia i gryzienia, jednocześnie oczyszczając zęby i wzmacniają mięśnie żuchwy.
ICEPAW Norwegischer Stockfisch gryzaki z kawałków dorsza zalety:
- Przysmaki mają kształt dużych kawałków ryb
- Idealne jako przekąska, nagroda lub gryzak czyszczący zęby
- Opakowanie z zamknięciem strunowym ułatwia przechowywanie i zachowanie naturalnego aromatu po otwarciu przysmaków.
- Opakowanie jest biodegradowalne, zgodne z najnowszymi wymogami środowiskowymi. Oznacza to, że opakowanie samodzielnie ulega degradacji w kontakcie ze środowiskiem, bez ingerencji człowieka.
- Regularne kontrole surowców, procesów produkcyjnych i produktów końcowych gwarantują wysoką jakość i bezpieczeństwo
Składniki:
- 100% suszonego dorsza
Analiza składu:
- surowe białko 71.3%
- surowy tłuszcz 1,7%
- surowe włókno 0,6%
- surowy popiół 9%
- wilgotność 17%